Domov Casinò Igre

Čarobni svet zabave in iger, kjer se karneval blešči na vsakem koraku. Vzdušje polno veselja in igrivosti je izvrstna podlaga za vsakega, ki išče srečo. Dve nadstropji igralnih avtomatov in rulet za to, da iskanje sreče ostane zabava.

 

Ruleta je najbolj priljubljena igra na srečo. Prepoznavna je po okroglem cilindru s številkami od 0 do 36 v rdeči in črni barvi ter zeleni ničli. V vrteči se cilinder elektronska ruleta avtomatsko proži žogico, ki se ustavi pri eni izmed številk. Cilj igralca na srečo je uganiti, pri kateri številki se bo ustavila kroglica.

Okrog cilindra je razporejenih 8 igralnih mest. Vsako igralno mesto ima ekran in tipkovnico, preko katerih se določi stave. Igralec lahko stavi na vse možne kombinacije, enako kot na pravi ameriški ruleti za mizo (številka, črna/rdeča, nizka/visoka, tercine, vicini del zero, orfanelli, serie …).

V primeru izida številke, na katero je stavil, se igralcu zmagan kredit avtomatsko prišteje k preostalemu kreditu. Možne so stave na kombinacije številk za večjo možnost izida ene od stavljenih številk.

 

Dobitki na elektronski ruleti:

− polno (ena številka) = 36 : 1

− kaval (dve številki) = 18 : 1

− polna transverzala = 12 : 1

− kare (štiri številke) = 9 : 1

− enostavna transverzala = 6 : 1

− kolona in ducat = 3 : 1

− enostavna priložnost (barva, parna/neparna št., skupek številk) = 2 : 1

Kako igrati ruleto?

Za začetek igranja je potrebno vstaviti kredit. Ta se vstavi neposredno na igralnem mestu, tako da se vstavi bankovec ali igralni ticket. Ko naprava sprejme kredit, se vam ta prikaže na delu zaslona. Preko tipkovnice nato izberete želeno igro. Igralec lahko igra vse možne kombinacije. Tipkovnica omogoča stave neposredno na mrežo številk ali preko gumbov, ki avtomatsko stavijo na določene sektorje cilindra številk. Višina stave je omejena in je definirana na samem igralnem mestu. Ko se izteče čas, namenjen za stavo, se sproži žogica, ki se nekaj časa vrti v krogu ter na koncu pristane v eni izmed številk. V primeru zmage se zmagan kredit avtomatsko prišteje k igralnemu kreditu. Višina zmaganega kredita je določena glede na višino kredita, ki je bil stavljen na zmagovalno številko. Vsaka izmed iger na ruleti poteka sama zase. Po končani posamezni igri lahko igralec nadaljuje z novo igro ali pa morebitni preostali kredit izplača preko ticketa, ki ga unovči na blagajni.

 

SLOT MACHINE

Slot machine je igra, pri kateri igralec stavi na kombinacijo enakih zaporednih simbolov. Na ekranu je sistem več kolutov, ki se ob igranju vrtijo ter na katerih se pojavljajo simboli. Na ekranu so v naprej določene linije. Igralec stavi poljubno število kredita na poljubno število linij. V primeru prikaza več enakih simbolov zaporedoma se igralcu dodeli zmagovalni kredit, ki se avtomatsko pripiše obstoječemu kreditu. Višina zmaganega kredita je odvisna od lastnosti prikazanega simbola. Ti so na vsakem slotu različni in so definirani na samem igralnem avtomatu. Prav tako je definirano omejeno število linij in število maksimalne stave na linijo. Nekateri avtomati so povezani v progresivni jackpot. To pomeni, da se del odigranega kredita ob vsaki igri prenese v sklad za jackpot. Jackpot je zmagan naključno ob igri na enem izmed avtomatov, ki so povezani.

Kako igrati slot machine? Ko igralec izbere želeni igralni avtomat, mora za začetek igre vstaviti kredit. Po tem, ko vstavi igralni ticket ali bankovec, se na ekranu izpiše višina vstavljenega kredita. Na večini igralnih avtomatov obstaja možnost, da si igralec sam izbere višino kredita (recimo 1 cr = 0.01€, 1 cr = 0,05€ …). Igralec lahko prične z igro tako, da najprej izbere število linij, na katere bo stavil, ter za tem število kredita, ki ga bo stavil na posamezno linijo. Koluti igralnega avtomata se avtomatsko zavrtijo in izpišejo kombinacijo. Avtomat sam zazna dobitno kombinacijo in jo izpiše na ekranu ter zmagovalni kredit pripiše obstoječemu. V trenutku, ko igralec želi prenehati z igro, si lahko preostali kredit izplača z gumbom CASH OUT. Vrnjeni ticket unovči na blagajno oziroma podatek posreduje dežurnemu internemu nadzorniku, ki bo poskrbel za izplačilo.

POKER

Poker avtomat je simulacija najbolj prepoznavne igre s kartami. Cilj igre je, da igralec v enem ali več krogih igre zbere vnaprej določene kombinacije igralnih kart. Kombinacije in dobitki v primeru zmage so definirani na samem igralnem mestu. Igra poteka enako kot na igralnih avtomatih tipa slot machine.

MULTIGAME

Je igralni avtomat, ki ponuja več iger. Igralec po želji izbere eno od iger. Igre potekajo v enakih postopkih kot na ostalih igralnih avtomatih.

 

Virtualni ogled

casino_UV.png

Naj dobitki

04/03/2017 14.901,00 €
27/03/2017 14.284,00 €
18/03/2017 14.120,00 €
16/03/2017 11.058,00 €
10/03/2017 10.100,00 €

Top igralni avtomati

KONAMI TREASURE 131,17 %
ALPHASTREET 114,96 %
ARISTOCRAT GOLDEN CAN. 112,00 %
ROULETTE ALFASTREET 111,02 %
KONAMI ANICENT 110,28 %

Novosti in dogodki

Prenovljena kuhinja

    poletna terasa RESTAVRACIJE VENEZIA PRIDITE IN UŽIVAJTE OB IZBRANIH JEDEH IN VINIH NA NOVI TERASI RESTAVRACIJE VENEZIA Šef kuhinje KIKI in njegova ekipa se bodo potrudili za Vas!    

BINGO

PROGRESIVNI BINGO: PONEDELJEK, TOREK, ČETRTEK IN PETEK!